Jump to content
Sign in to follow this  
paulzz1

Admin / Dashboard styles

Recommended Posts

paulzz1

Hi The text styles in the Pagelines admin have messed up. It looks like it's loading the wrong stylesheet. I've tried deleting all custom styles and disabling plug-ins but it persists. It's not a big problem but it looks bad and my clients will notice. Any ideas? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob

Do you mean Dashboard > PageLines? Or the entire Dashboard? Can you post a screenshot?


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulzz1

Just the Pagelines section. Errr ??” how do I post an image?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

HI, Upload your screenshot to a image hosting service such as imgur and then they provide you with a number of links to share the screenshot, add the link here. They offer something that is called bbcode, and would look something like this: However, from the sounds of it, a plugin may be causing the issue. To check this, simply disable all non-PageLines plugins and then check to see if this resolves your issue.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Hi Try disable all your active plugins.


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
batman

Ohhh I said "try desactivate all plugin" I don??t read properly, sorry


Life is too short to remove USB safely ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny

Hi Paul, The only way that can happen is that a plugin has loaded either its .css, .js or even both on all pages and thus not follow the Wordpress guidelines, or you have added custom code. I have just this moment visited your website and found that you still have plugins active, such as ??? Tables Reloaded ??? Nextgen Gallery ??? Ultra simple Paypal shopping cart ??? Event Espresso Please disable all active plugins, one of them is causing this issue or remove your custom code, if you have added any.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
paulzz1

I had disabled all the plug-ins but my client had added the WP Ultra simple Paypal Cart without my knowledge. That was the culprit. All sorted now. Thanks for all your help!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×