Jump to content
Sign in to follow this  
meshmarketer

Conflict between WP Super Cache and White House Pro

Recommended Posts

meshmarketer    0
meshmarketer

WP Super Cache works fine for all of my blogs on my WPMU setup except for White House Pro. I'd love to know how to get started on fixing this right away. Thank you. I tried to open this ticket last night and I can't find it anywhere.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Have you tried deactivating your other active plugins to see if there is a conflict?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
meshmarketer    0
meshmarketer

Again, my other themes (at least 10 of them) all work fine. The problem is only with Whitehouse Pro. If you can't think of anything else, I will give that a shot.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

Are you getting any errors? Could you explain in a bit more detail, what happens when you try to use the cache plugin? Thanks.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
meshmarketer    0
meshmarketer

There are no error messages. Here is a screenshot of the broken WHP theme. BrokenTheme.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
meshmarketer    0
meshmarketer

It just looks like the theme isn't loading. Any help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny

Hi, I just installed WP Super Cache to a WhiteHouse Pro test site and I had a similar issue to you (basically the site looking odd). All I did was delete the cache and refreshed my test site and WhiteHouse Pro looked fine. Have you tried the above ?


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
meshmarketer    0
meshmarketer

Well, I do have ONE of my three blogs using WHP that look normal, but two of them are still not.

Share this post


Link to post
Share on other sites
meshmarketer    0
meshmarketer

Well, I guess then that it's not the theme that is incompatible or having a problem. There is something funky going on with my install that isn't working.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina

Can you describe the funkiness of your install even further? What's indicating that the install isn't working properly?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×