Jump to content
Sign in to follow this  
pratsha45

whitehousepro technical error in browser

Recommended Posts

pratsha45

I had trouble getting the theme to load initially (and later solved it) but now when I go to my site's admin panel, everything seems fine....the problem is that when my readers go to view it, there is nothing but an error page showing - christianbentzen.com is the site for reference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

Can we see a screenshot, get a link? Are you using some sort of "admin" plugin for users? Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites
pratsha45

I'm not sure how to do a screenshot but I log on via my normal/former admin adress - www.christianbentzen.com/wp-admin......that brings me to the normal dashboard but the site itself brings up an "Oops - page not found" message, preventing my normal readers from accessing my site

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

It looks like you're having the problem regardless of the theme (I just checked and it wasn't our 404 page.) I think the best bet would be to contact your hosting provider so they can get your permalinks and directories sorted out. You may have accidentally moved some stuff around on your server

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×