Jump to content
Sign in to follow this  
mkummer82

Nav color issue after upgrading

Recommended Posts

mkummer82

Hi guys, after upgrading today to Pagelines 2.2.2 and the new iBlogPro I'm experiencing issues with the CSS of the nav menu. As you can see the currently selected/highlighted menu item is light grey. That doesn't look right. I have found the section of the CSS where the color is defined but wondered why it is defined like that. Is that supposed to be default? If not, what should be there instead? .main-nav .current-menu-ancestor a, .main-nav li.current-menu-ancestor ul a, .main-nav li.current_page_item a, .main-nav li.current-menu-item a, .main-nav li.current_page_parent a, .sf-menu li li, .sf-menu li li li { background: none repeat scroll 0 0 #E7E9EC; } Thanks Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
mkummer82

I had one for text boxes but I removed it since...so no, right now there should not be any custom CSS.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mkummer82

What's the default CSS that should be there and how I can reset whatever CSS I have to the default one?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

If the default CSS was never changed, it should already be the correct CSS, but it isn't, so something is wrong there. That color is controlled by an image instead of a color, so it is the "selected mode" background image that needs adjustment. This is a reoccurring issue, though (the application of the incorrect highlight color), so I'll need to forward this to the developers.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
mkummer82

ok, please let me know how to fix the problem - even in a workaround asap. Since it really looks crappy as-is :) Thanks Michael

Share this post


Link to post
Share on other sites
zerious

posted the same issue a week ago, developers should know about the problem. Would be great to get also a workaround to fix this thing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mkummer82

any update on this issue? Just installed 2.2.4 but that didn't change anything...thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
tang@tangsworld.de

Michael, same issue. Read here, what I found out about the new Framework problems. http://www.pagelines.com/forum/discussion/20708/iblogpro5-navigation-menue-does-not-load#Item_11 New Bootstrap-Menues somehow seems to get in conflict with the glossy menues from IBP5. My workaround until developers find a solution: In Pagelines > Drag&Drop > Template Setup for the header - remove Nav Classic and use NavBar instead. Thats the NavBar from the Framework. Edit as you wish in Site Options > NavBar. Light Grey version matches nicely with the iBlogPro5-Theme. Funny - the longer I use it now, I even think I gonna love the Bootstrap-Menue over the Glossy-Applelike-Menue. You also can play with removing the NavBar from the header in Drag&Drop totally and selecting fixed Navigation Bar in Site Options instead. Thats my favorite for now and the Navigation always stays on top of my site.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mkummer82

thanks, that's what I did for now as well - but that seemed to have introduced another issue with mobile devices...

Share this post


Link to post
Share on other sites
finni

Is there a fix for this yet? I installed PageLines Framework 2.2.5, but the issue with the nav bar is still there...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×