Jump to content
Sign in to follow this  
terrylwhite

Comments Form Missing on Posts using iBlogPro

Recommended Posts

terrylwhite    0
terrylwhite

Hi, I have the iBlogPro theme setup here: http://macgroup.org/blog and a user just alerted me today that the Comments/Reply box is not there on posts. It says Leave a Reply, but there is no box to type into. Yes, comments are enabled on Posts and I've replaced: _posts.php _commentsform.php comments.php with freshly download unmodified copies. What am I missing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns    16
cmunns

It looks like you have some inline style that is making the text field area hidden. This is 99% of the time caused by CSS conflicts with plug-ins. Try disabling some of your plug-ins one by one and see if the problem goes away.

Share this post


Link to post
Share on other sites
terrylwhite    0
terrylwhite

cmunns, Thanks for being spot on! It's a plug-in conflict between Lightbox 2 and CKEditor for Wordpress. If they are both on, the Comments box is gone. Either one being on works fine by themselves. If I turn OFF CKEditor as a Comment editor life is good! THANK YOU!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×