Jump to content
Sign in to follow this  
virplay

PageLines Custom LESS/CSS error.

Recommended Posts

virplay

After upadte to latest version I have an error "PageLines Custom LESS/CSS error."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, Can you tell us what the error is please?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
virplay
[img]http://cl.ly/2F3r2q3Y1g3f220u0g3S[/img]

Share this post


Link to post
Share on other sites
virplay
http://cl.ly/2F3r2q3Y1g3f220u0g3S

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Have you added any custom CSS at all, if so would it be possible to post it here please.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
virplay
body{} .fpost .post-excerpt, .fpost .entry_content { font-size: 1em; line-height: 1.4em; } #carousel .thecarousel { display: none; font-size: 14px; overflow: hidden; padding: 11px 65px 0; position: relative; } #branding .content-pad { padding-bottom: 7px; padding-left: 15px; padding-right: 0; padding-top: 11px; } .category #feature{display:none;} .search #feature{display:none;} .archive #feature{display:none;} .tag #feature, .category #feature{display:none} .single #feature{display:none;} .page-id-165 #feature{display:none;} .textwidget form input[value="Enviar"] { margin: 0 0 0 4px; padding: 4px 6px; font-size:12px; } /*es para cmabiar el verde del titulo*/ .fpost .post-title h2 a:hover { -moz-text-blink: none; -moz-text-decoration-color: -moz-use-text-color; -moz-text-decoration-line: underline; -moz-text-decoration-style: solid; background-color: #165C67; color: #FFFFFF; text-decoration:none; } .post-excerpt p a { border-bottom: 1px dotted #165C67; } .post-excerpt p a:hover { text-decoration: none; } .fcontent .ftitle { font-size: 1.6em; } .fexcerpt p, .p { font-size: 0.9em; } /* @ Links & Link Effects */ /*linea 1 px dotted en los enlaces*/ .hentry a {border-bottom:1px dotted #165C67;} .hentry a:hover {text-decoration: none;} .hentry h2 a { border-bottom-width: 0px; } .nrelate-popular-widget .nr_title { font-family: arial,serif !important; font-size: 9px !important; line-height: 20px !important; text-transform: none !important; color: #444444; } .nrelate_default .nr_text { font-weight: normal; } .nrelate_default .nr_text { font-size: 10px; } h2 { font-size: 1.8em; } h3.widget-title {font-style: normal;} a.addthis_button { border-bottom: medium none; display: block; margin-top: 11px; } .addthis_default_style .at300b, .addthis_default_style .at300bo, .addthis_default_style .at300m { border-bottom: 0 none; padding: 0 3px; } li#categories-4 li{ display:inline; } .post-excerpt > *:last-child, .entry_content > *:last-child { margin-top: 5px; } /*espacio entre excerpts*/ .hentry-pad { padding: 0 0 25px; } /*color hover rojo en enlaces*/ .hentry a:hover { color: #922428; } /*quitar seguir leyendo*/ .continue_reading_link { display: none; } /*cambiar color de enlace del banner*/ #feature_slider .fcontent .plmore { background-color: rgba(197, 10, 16, 0.5); /*quitar el gris del menu*/ #page .sf-menu li a, #page ul.sf-menu a:focus, #page .sf-menu a:hover, #page .sf-menu a:active { color: #6B6B6B; text-shadow: none; }

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, You have an error in your CSS, you are missing a ; on this line of code: [code]tag #feature, .category #feature{display:none}[/code] Add the ; so it looks like this: [code]tag #feature, .category #feature{display:none;}[/code] This should resolve your issue.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
virplay
Nothing is solved, still have same problem. All the widgtes has gone to footer Slideshow at home is not working http://cl.ly/2Y1R2Y0x1Z2A2p0K060J http://cl.ly/3f163F0p1r3Q1F1G0A0H

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, Can you please disable all active plugins please. I noticed you have WP-Super-Cache installed. Once all plug-ins are disabled, refresh your website and see if the issue is resolved with the Less.CSS error. Regarding your widgets, please view this post. http://www.pagelines.com/forum/discussion/20093/2.2-known-issuesfixes#Item_10

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Also there is an error here: [quote]/*cambiar color de enlace del banner*/ #feature_slider .fcontent .plmore { background-color: rgba(197, 10, 16, 0.5);[/quote] No closing brace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×