Jump to content
Sign in to follow this  
gayatriom

Feature Image Upload is timing out

Recommended Posts

gayatriom

Hi. Ever since we uploaded to wordpress 3.3, the feature upload for images has been delivering: -1 . The image shows up in the media library and then my client has to retrieve the image url and then input it in the feature image field. Why is it timing out? How can we remedy this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny
Sounds like the image is too large (check file size). This can be adjusted in php.ini but you don't want featured images with a high flie size or the site will take forever to load. Also, this really has nothing to do with PageLines (media is a WP feature) so you may want to post the question over in the WP forums.

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom
But it's only happening upon feature upload. Isn't that a part of pagelines. But I will increase memory. let me see. thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom
Memory was set at 256M. I turned off Wp Total Cache and all is well. So odd.

Share this post


Link to post
Share on other sites
gayatriom
The images weren't working even when super small, ex . 5kb.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×