Jump to content
Sign in to follow this  
martimu

hyperlinks on Pages Don't work (With screen shot of error message)

Recommended Posts

martimu    0
martimu

None of the links in my text on pages OR blog posts work. Not as regular or "open in a new window" mode. Obviously I've missed a very basic setting somewhere. Something so basic I can't find an answer to it! Nothing links out in either Chrome nor Safari..... Screen-Shot-2012-06-16-at-1.22.46-PM.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
martimu    0
martimu
I should add - all the links functioned perfectly with ALL previous themes. Just did this brand new install of PageLines yesterday and am just learning it..

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
First, please try deactivating your active plugins one by one to see if any of them could be the cause.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
Looks like your using some AJAX link loader plugin thing?

Share this post


Link to post
Share on other sites
martimu    0
martimu
Yes! Thank you Catrina, it was a diabolical outdated facebook plugin, lol. This one: Facebook Page Photo Gallery Deactivated and back in business. Thank you!! You too, Simon, prolly what you said was true.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×