Jump to content
Sign in to follow this  
5soma2

Background image only showing in footer area

Recommended Posts

5soma2    0
5soma2

I just updated to Framework from Platform pro and reset the body background image in stteings but now it only shows in the footer area. I checked supersized and put the setting to static.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
Can you try re-uploading the background image and clearing your browser cache then checking again?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
5soma2    0
5soma2
Thanks Catriuna - I tried that but it made no difference.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
Which layout did you select in Dashboard > PageLines > Settings > Layout Editor? Which design mode did you select in Dashboard > PageLines > Settings > Color Control? Is the background set to tile vertically? Set to 0 at the top? I suspect you have opted for a layout that sets a canvas color and that in your Color Control, you have #ffffff set in either Body or Page background, which is overlaying the background image.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×