Jump to content
Sign in to follow this  
terese

bbPress widget sidebar issues

Recommended Posts

catrina
Maybe the CSS only works for that forum main page and not its subpages. What custom CSS code do you have? (Please post the entire code)

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
terese
Hello Catrina! My only customizations are made in the Pagelines Settings (Typography and Color Control). Otherwize I have not messed around with original css. :-) Do you want me to add the whole styles.css code? Kind regards, /Terese

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, I am not quite what the issue is here, when I click your 1st link in the original post it leads me to a 404. Have you resolved your issue now ?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
terese
Hi! I am terribly sorry. One s is missing in the first link: 1) http://mytellus.com.preview.binero.se/forums/ 2) http://mytellus.com.preview.binero.se/forum/jobba-utomlands/ Issue not solved. Don't understand why the bbPress-widgets all of a sudden changes layouts of the linked text. Kind regards, /Terese

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny
You have an error in your HTML. [code]

Du m??ste vara inloggad och aktiv medlem f?¶r att skapa nya ?¤mnen. ?„r du inloggad och inte kan skapa ?¤mne s?? beh?¶ver du f?¶rnya ditt medlemsskap

[/code] Your href has extra characters in it.

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
terese
Oki. I'll see if changing this will resolve the problems in the widget area. Thanks! /Terese

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi terese Did this resolve your issue ?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
terese
Hi! I corrected the HTML that were wrong. But the linked widgets of the footer (throughout the entire webpage) and the sidebars of the subjects of the Forums (for example: http://mytellus.com.preview.binero.se/forum/praktik/) is still wrong. Hm, maybe need to style bbPress-widgets separately? Does not explain the footer-issue though... Kind regards! /Terese

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Terese, Are you referring too the Simple Nav not appearing on - http://mytellus.com.preview.binero.se/forum/praktik/ ?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×