Jump to content
Sign in to follow this  
buddy1

Custom header image not showing

Recommended Posts

buddy1    0
buddy1

I have a custom header image and it has been fine until today. It no longer shows. I have deleted and reinstalled it in Theme Options header and Nav space and saved options but nothing shows. How can I get my header image back? Thanks, Buddy

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
Buddy, it appears that either a plugin is causing this problem (often they can affect the oddest things if they become deprecated), or, you might have some recently changed code in the CSS. Could you start by deactivating any plugins, particularly any you added before this started? Check to see if it comes back. I also recommend doing a periodic check to see if the plugins are all up to date and fully compatible with the latest release of WP. If that doesn't work, please post any custom code you may have here. Note that the very bottom of the Facebook icon in the header is showing so something is in the header, and likely your custom image is there too. The HTML validator says you have an error that may be the cause:

  • Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites
    buddy1    0
    buddy1
    You were right on it, when I looked at page source there were no quote marks at the end of the image url. I added quotation marks at the end or the image url in custom options and it is working fine. Thank you for your help. Buddy

    Share this post


    Link to post
    Share on other sites

    Create an account or sign in to comment

    You need to be a member in order to leave a comment

    Create an account

    Sign up for a new account in our community. It's easy!

    Register a new account

    Sign in

    Already have an account? Sign in here.

    Sign In Now

    Sign in to follow this  

    ×