Jump to content
Sign in to follow this  
sjohnes

Feature slider bug

Recommended Posts

sjohnes

The feature slider used to work, and out of the blue seems to be broken. The images are smushed up towards the left. Have tried deactivating plugins to no avail.... please help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
In Dashboard > PageLines > Meta > Blog Page (and others) > Features are you using Static height or Aspect? If Static, is a height specified below that? Also, in the posts or pages where the slider appears, is the PageLines Meta Settings > Features set up also to set one of those two options? What source are you using for the slides? Are they manually set via Dashboard > Features > Add New or coming from a Category, sourced from feature images? If the latter, are the feature images supplied to posts via NextGen?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
sjohnes
thanks for the reply "Feature area height" is left blank- so Im assuming that is what you mean by static slides are manually set via > add new the feature images are not supplied to posts- the site has no posts I swapped the others out- the glitchy one is at http://doubletimefilm.com/music thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
I can't see any feature slider on the /music page. Did you disable it there?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
sjohnes
very weird! I switched it back to the slider and it looks normal. mystery solved I guess.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×