Jump to content
Sign in to follow this  
antoine

Featured Slider // No feature posts matched this pages criteria

Recommended Posts

antoine

Dear All BlogGuard ! I'm currently using PlatformPro, I don't made any changes on my website but this morning (French Hour ;-) ) I've seen that "No feature posts matched this pages criteria" instead of my Featured Slider??¦?  How can I fix that issue ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Antoine, Are you sure that you have made no changes i.e. updated a plug-in etc... as this shouldn't just appear out of the blue ? Have you checked to see if your Feature slider is setup correctly?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
antoine
Maybe I've made a loophole with the "SEO Ultimate" plug-in??¦I will try to see that??¦

Share this post


Link to post
Share on other sites
antoine
It was the "qTranslate" plug-in fault ! Nasty plug-in ! :-) Thousand thanks for your answer !

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Awesome, thanks for informing us the issue is now resolved. We appreciate it!

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×