Jump to content
Sign in to follow this  
aymat

Featured Slider / Quick Slider / Carousel not working after Jigoshop update to 1.2.3

Recommended Posts

aymat

Hi, I recently upgrade to version 1.2.3 of Jigoshop and noticed that it breaks the features slider. When I deactivated Jigoshop, everything works fine but as soon as I activate the plugin again, it brings up the first image in the slider and then freezes. Ive tried the following: 1. reinstalling v1.2.3 of Jigoshop 2. downgrading back to Jigoshop 1.2.2 3. creating different feature sets, in different sizes, slide numbers, transitions, etc. 4. setting dimesions of the features slider to exact pixel height of images (500px) and a variation of the feature set with exact aspect ratio dimensions. Ive also tried to replace the features slider with a carousel and quickslider option, both of which do not work either with Jigoshop activated or not activated, bu did work before the upgrade. Integrating the NextGen gallery did not help with the Carousle as it will not recognize the Gallery ID that I created. Im not exactly a newbie with wordpress or themes and usually resourceful enough to figure out things out on my own but this one has be baffled. Can any one steer me in the right direction? Any help would be greatly appreciated. Thank you. - Joel


Media Developer | Programmer | Pagelines Customisation

@joelcarloaymat | www.joelcarlo.net

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, I have just tested PageLines Framework 2.1.6, JigoShop 1.2.3 and added the Feature slider, Quick Slider and Carousel to a test page and all sections worked as intended. Therefore, can you disable all other plug-ins except for PageLines Jigshop plug-in and JigoShop itself and see if this resolves the issue please.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
aymat
Hi Danny, unfortunately I did that and it did not work for me. With only Pagelines for Jigoshop and Jigoshop itself activated, and no other plugins activated, the Featured Slider, Quick Slider, and Carousel do not work for me. If I deactivate the Jigoshop plugin, everything works again. I would really like to just use the feature slider since its an integrated feature in Pagelines but if I cant, I may have to hardcode a replacement slider inside a content area as a replacement. I would really like to avoid doing this as its time consuming and the whole point of using the Pagelines framework is to simply things like this. Are any similar situations that youve experienced in the past where the Features slider has stopped working that I could take a look at to see if I can figure this out?

Media Developer | Programmer | Pagelines Customisation

@joelcarloaymat | www.joelcarlo.net

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Joel, Would it be possible to provide a link to a page where this is happening please so I can take a closer look. Also, would you be able to take screenshots of how your templates are setup so I can try to recreate your issue please. You can use an application called Jing and its free.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
aymat
Hi Danny, Here is the link to the homepage where the features slider is located: http://www.trunkshowpa.com Here are the screen grabs for the settings to the site: http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-screen-template-setup.png http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-screen-page-setup.png http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-screen-features-setup-00.png http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-screen-features-setup-01.png http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-screen-features-setup-02.png http://www.trunkshowpa.com/ftp/pagelines-homepage.jpg Thank you. - Joel

Media Developer | Programmer | Pagelines Customisation

@joelcarloaymat | www.joelcarlo.net

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
I don't see anything wrong with your set up. I've tried recreating the issue but I'm not getting it. What happens if you try to implement a different slider plugin from the WordPress directory (it could be any as long as it's a similar to the featureslider) with all others plugins except for Jigoshop deactivated? Does it work?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
aymat
Ok, I figured it out :) Looks like some additional jquery script that I was calling out in the header was causing the issue. Thank you for your help. - Joel

Media Developer | Programmer | Pagelines Customisation

@joelcarloaymat | www.joelcarlo.net

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×