Jump to content
Sign in to follow this  
sailor

Post Images

Recommended Posts

sailor    0
sailor

Since upgrading to framework inserting images into posts has not been functioning the way I am accustomed to with wp. The text does not wrap when image insertion selection is for center, right, or left alignment. I am currently using ultimate tinymce as an editor plugin.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
What tag HTML code (under HTML editor mode) are you getting when you insert the images?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
sailor    0
sailor
Wow, the first time I tried to recreate the glitch it was there. Now this is what I get. this is the image tag that is generated and it works just fine. If I see it not working again I'll send the code for your review. Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Hi, Thanks for informing us that the issue is now resolved and if it should return, simply post here and the topic will reopen. Informing our support team you need further assistance.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×