Jump to content
jankowalski

post clips size

Recommended Posts

Danny    1,327
Danny

Hi Jan, First of all I apologise that I assumed this was a bug which it isn't as Simon mentioned, the "On Top" is supposed to be full image. Therefore, nothing needs fixing. If you wish for "On Top" to be changed slightly so that it uses thumbs instead of full images, reply her confirming and I will add it to the PageLines Tracker for you on your behalf as a Feature Enhancement.


Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
jankowalski    3
jankowalski

therefore instead of little clips my page loads 6 full images and resize them by css to little clips. congratulations both to you @danny and @simon yes, as you could notice, since may 17th i m kindly asking for this slightly change, so do not hesitate to add it to tracker... how long will it take to get it fixed? i am tired of talking about this for so long.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

We cant fix something that is not broken. The 'on top' image setting uses the full image, thats all it does. If you want to change the image markup i already suggested using a filter, thats what they are provided for. We cant add a new option every time somebody wants the framework to do something non-standard.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jankowalski    3
jankowalski

thank you @simon , can you give me example of filter with 200 x 200 px thumb? I still think you r wrong. There is an option "Number of Full Width Posts" in panel, and only the number you select there should be full size. Don t argue with me, use your intelligence instead and you will find out why am I right. I am very disappointed that you are are not open for suggestions to improve the system. I never siad it is broken, i m just trying to explain you that it is not optimized enough and slows down page loading. Give me one reason why should framework load full size images and resize them down by css code afterwards? Don t be ridiculous, just admit i am right.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny

@jankowalski Send me your URL via PM with the thumb on top as your current layout, as well as your desired thumb size, and I'll see if I can hack it with CSS, if you'd like.


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jankowalski    3
jankowalski

thats the solution. Took a while but thank you both to @simon and @simple_mama

add_filter( 'post_thumbnail_size', 'my_post_image_size' ); function my_post_image_size( $size ) {
	    if ( is_single() )
	        return $size;
	    else
	        return 'medium';
	}

topic closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
skyrocket    1
skyrocket

why is it that every time i look for help in the pagelines forum i find myself reading these absolutely awkward threads. people are asking for help and pagelines support just boasts of arrogance, unwillingness to understand their customers and incompetence. i like the pagelines framework, but most of the support people are just doing an awfully bad job at helping people and a GREAT job at making help-seekers feel like fools. this forum is the nightmare of any manager who takes customer service seriously. it is also the nightmare of any paying customer (and we pay A LOT!).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny

@skyrocket Thank you for taking the time to leave a comment. I do understand what you mean. What jankowalski was asking is not a standard feature of PageLines Framework but I did work with him via PM and reached out to one of our developers for assistance. The code you see above was the solution to his issue. I wanted to make sure he received the proper solution and didn't want to just leave him hanging. Hope that helps clear up this thread a little bit. :)


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jankowalski    3
jankowalski

I have the same feeling, This support on this forum is just horrible. In so many topics I had to explain to 3 diferent persons the same thing, and every next guy from customer service don t even read the conversation from before, or read but have troubles in understanding.. HORIBLE this topic at least was solved, but i have so many topics on this forum that i didn t get an aswer for simple requests...;(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny

Thanks for your follow-up @jankowalski - I have forwarded this topic to my supervisor so she can take a look.


Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
skyrocket    1
skyrocket

The only reason this thread was helpful for me was because JANKOWASLKI posted the solution (which is not his responsibility). But I'm actually not just referring to this thread. Here's another attempt of JANKOWALSKI to find an answer to his question and I find RANGELONE's attitude unbelievably rude and plain ridiculous. I had a flashback from kindergarten when i read this: http://www.pagelines.com/forum/discussion/18823/clip-image-size#Item_6 Why do you keep asking for URLs? Registered users already proved that they bought pagelines and in most cases it just seems like you guys are trying to push an answer away and hope the user doesn't respond back. @simple_mama: Thanks for your positive response!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon

Asking for a URL has absolutely nothing to do with looking to see who owns what. We ask for the url as a lot of 1st time developers start with installing 45 plugins that do the same thing, 15 cache plugins and THEN start developing stuff by editing the main css files. Looking at the page source is a quick way of finding out 90% of the problem. Anyway, closing this topic as it was resolved long ago with the solution I provided by email.

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelotavares    0
marcelotavares

Hi jankowalski, I'm having the same difficulty that you had, I want to customize the size of thumbs in my blog.

Where do you paste the code below?

add_filter( 'post_thumbnail_size', 'my_post_image_size' ); function my_post_image_size( $size ) {

if ( is_single() )

return $size;

else

return 'medium';}

I put it on Custom Code under Site Options but no with no changes in my thumbs. Here my website: http://marcelotavares.net/

Thanks,

Marcelo

Share this post


Link to post
Share on other sites
jankowalski    3
jankowalski

you have to put it info function.php in your child theme folder

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
marcelotavares    0
marcelotavares

Thanks Jankowalski, now it seems to work with the medium size dimension set on Wordpress Media Settings page!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

The topic was marked as resolved.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×