Jump to content
Sign in to follow this  
tsuchong

Error when putting twitter widget into box

Recommended Posts

tsuchong

Site: www.accaforstudents.com 1. I insert a box-set into the main page. 2. One of the box is a twitter widget obtained from twitter website 3. now when the page loads, it disappears halfway through and only the twitter widget remains. 4. happens only when the widget is placed in a box. Tried on sidebar it is working fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Tsuchong, I don't believe this is an error actually, as the twitter widget uses and that doesn't work in the Boxes section or for any section as far as I know. If you wish to have a column setup similar to what the Boxes section provides you, have a read of this post here and use the PageLines Grid instead of Boxes. http://www.pagelines.com/forum/discussion/18546/what-is-the-underlying-grid-system-for-framework-2/p1 Below is two examples I did quickly using the code from the link above. One image is with three Twitter widgets and the other is one widget with two columns of random text! http://screencast.com/t/50Q4CXWssw http://screencast.com/t/rUdPGf47B

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×