Jump to content
Sign in to follow this  
jacallea

Kenburner Slider disappeared!

Recommended Posts

jacallea

Hi there, Previously, my Kenburner Slider worked fine. I have just updated to the latest version of Kenburner (1.2.1) and the latest version of both Pagelines and Wordpress. As I did this all at the same time, I am unsure which has caused it, but the Kenburner section is no longer recognised as being installed. When I click install in the store, it will not let me re-install it as it tells me the destination folder already exists. I tried deleting that folder and reinstalling. This allowed me to install it but as soon as it is complete the section is no longer recognised as being installed. Please help ASAP as my website looks horrible without it. Thanks plenty

Share this post


Link to post
Share on other sites
Henry Perkins
When you upgrade Pagelines Framework, you would erase any code modifications made to the theme unless you use the pagelines-customize plugin or the Base Theme. If you are using the Base Theme, copy the Kenburner Slider section into the Base Theme's section folder, then refresh the Pagelines Store in your wp-admin. Hope that helps.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
@jacallea The Kenburner Section is a third party section therefore, you will need to contact the author for support. I have provided you with a link below. http://www.pagelines.com/store/sections/kenburner-slider/

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×