Jump to content
Sign in to follow this  
thanp73

Custom functions issue

Recommended Posts

thanp73

I had a simple custom function hook in customize plugin that put my phoen # in top right of header. I was using brandnav. I wanted to also get the same function to work when using only nav (which is in my template and not visible by default- I use it on a couple pages) so I went to add the hook from action map to the custom function, and it broke everything. I've deleted ALL custom out of the cunctions php in the plugin, to no avail. site is dead. can anyone assist (SimpleMamma, you there?) code is/ was add_action('pagelines_inside_bottom_brandnav', 'add_phone_number'); function add_phone_number(){ ?>

<?php } and I wanted to add same action and end result for pagelines_inside_bottom_branding which seemed like the right place. all he!! broke loose tho.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanp73
well I got the site back by changing name of plugin. can someone advise how I'd get this action hookedi nt he brandnav to also appear in the nav, where to put it is as a 'do this also' function?

Share this post


Link to post
Share on other sites
thanp73
I would delete these if I could- all resolved now

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×