Jump to content
Sign in to follow this  
anlinares

Browser Check

Recommended Posts

anlinares

Thought my site was good to go but then noticed on my laptop (PC) that the social icons in the header are being cut off by the feature header image. I have set the z-indexes and they seem to be working on my Mac. Am I missing something here? How can I get the social icons to display above the header feature layer? I think maybe I'm missing a tag here? Played around with firebug but can't figure it out. Any help is appreciated. Thanks! PC (Firefox and IE): SCREEN1.jpg MAC (Firefox and Safari): screen2.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi, I don't think you can use z-index as its a slider. However, a simple fix would be to move the feature down slightly. I noticed you had some code with a negative margin, I have changed it slightly. [code]#header #features {margin-left: -75px;margin-top: -40px;}[/code] Which looks like this: http://www.screencast.com/t/k6Nsqexyr42n

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
anlinares
This worked. I forgot to come back and let you know. Thanks, Danny!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
No problem, glad it worked for you!

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×