Jump to content
Sign in to follow this  
raezerj

Developer edition enabled, but leaf still showing up

Recommended Posts

raezerj

I've logged into my account and it indicates I'm recognized in the control panel, but with your most recent update, the leaf came back at the bottom of my site....any suggestions?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Please see: http://www.pagelines.com/wiki/PageLines_Leaf_Logo where you'll find instructions to fix this.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
raezerj
Hmmm. Removing the leaf was the whole reason I bought the developer version. How can we remedy this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Hi, we just recently included a watermark option in version 2.1.4. Simply go to Dashboard > PageLines > Settings > Website Setup and scroll to "Website Watermark". Simply check the box for "Hide Watermark" and it will be gone after you Save settings. The pro version didn't have automated removal and now neither of them do. Everyone needs to use this new method. The developer edition also includes other facilities and options that Pro doesn't include, so I'm sure you're still way ahead of the pack.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×