Jump to content
Sign in to follow this  
red3media

LaunchPage Background Not Showing Up

Recommended Posts

WebWerx    0
WebWerx
@red3media: You will have to be more specific with your question.....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
@red3media could you tell me how you attempted to apply this background to that page? I found http://red3m.com/wp-content/uploads/2012/03/postcard_bg1.jpg in your code, but for some odd reason, it's not being applied. I'd like to know the method so I can replicate it and see if this is a bug. Thanks.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
red3media    0
red3media
I just added it in with the built in uploader. Thanks Here is a screen shot of the settings. http://cl.ly/3f0p1m3k2t3Y3L3e1G2u

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Hi, PLease disable all active plug-ins except for Launchpage and then refresh your website and see the background appears.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
red3media    0
red3media
Ok.. once all plugins are disabled it started working....

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
Which plugin had the issue?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×