Jump to content
Sign in to follow this  
digamama

Image not linking to URL

Recommended Posts

WebWerx
What plugin are you using to display your images? Shutter Reloaded Or NextGen? My initial thought is that this is not a Framework issue but one with a WP plugin. Depends on what your reply is....

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
I agree with WebWerx. I checked your code to see if I can find out what plugin you're possibly using but I can't figure it out.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
digamama
I'm just using the WP "add gallery" option after adding images via the normal, built in media uploader on posts.

Share this post


Link to post
Share on other sites
digamama
Additional info: Or...at the very least [url="http://www.kemilybond.com/maunsellwickes/stockroom/boyd/"]images like this[/url], linking from the gallery on the [url="previous page"]http://www.kemilybond.com/maunsellwickes/stockroom/[/url] needs to fill out that entire space, from the left sidebar to the right margin. With a post or page, I can do that, but again, it's defaulting to it's own page that does not give me access to making that image bigger. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny
In your first post, you state that all images are linking to the same page, but when I hover over each image, they are all linking to different pages. Did you get this resolved?

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
digamama
Sadly...no, simple_mama. It's not redirecting to the links I specified. Those links are the folders each image seems to be stored in, separate from the links I set up for the images.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
I'm lost here. I checked your gallery too. Each image seems to correctly take me to the associated post, not to one link; not to a wrong link. The links you've stated earlier that each image were going to on click is a 404 page but I found no 404 errors in any of the images and I clicked them all. Whatever has happened, has resolved itself or you've applied a solution. If you're still seeing it wrong, perhaps it's in your cache?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
digamama
It's tricky to explain...let me try again. Yes, the gallery page is linking to an image page with the caption and description. There are two problems with this: 1.) I want the image to display at a [b]larger size[/b]. 2.) In the gallery insert section of WP (where you upload the image, put the url you want the image to link to, enter caption info, then select "insert gallery" at the end, etc.) it [b]defaults to this page[/b] ([url="http://www.kemilybond.com/maunsellwickes/stockroom/boyd/"]see here[/url]) instead of the URL I input ([url="http://www.kemilybond.com/maunsellwickes/stockroom/test/"]see here[/url]). Let me know if you need to me to clarify further. Thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
Have you tried activating another theme (like Twenty Ten) to see if this problem occurs? If it does occur, there's a chance that this problem is WordPress-related.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×