Jump to content
zvelena

Events Manager conflicts with contentbox

Recommended Posts

zvelena    0
zvelena

Hi I am using the Event Manager plugin for event management. It works allright for me, except I cannot use content boxes on event pages because they repeat the entire event information within the content box. As soon as I type anything into the content box, it repeats the entire event information. You can see an example here

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
Contentbox uses the_content filters before rendering its output, the events plugin is adding its content using that filter, thats why your seeing double. All i can suggest is make your own special copy of contentbox, rename it in the section.php and remove the filter by changing this line: [code]$c = apply_filters('the_content', $content);[/code] into [code]$c = $content;[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
Hi pross How do I "make my own special copy" of contentbox? Is this a section ? so I have to register a new section based on the renamed contentbox file ? Thanks

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon    247
Simon
No you dont have to register anything! Just go into pagelines-sections folder and copy contentbox to contentbox_2 no open contentbox_2/section.php and change the header like so: [code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
Ok I copied the new section, named it contentbox_2, changed header, changed $c = $content;, saved, refreshed (its in the store!), activated on sidebar2, filled some content into contentbox_2. It isn't saving, the box stays empty.

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
Oh, and its doubling the contentbox on other pages

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
In fact, the doubling is loading the contents of the original contentbox

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
should I deactivate the original contentbox ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
zvelena    0
zvelena
OK I deactivated the original contentbox and now its working allright. Thanks pross ! Elena

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
Glad you were able to figure this out Elena! :)

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×