Jump to content
Sign in to follow this  
russellprisco

Menu Not Dropping Down - WP 3.0

Recommended Posts

russellprisco

Hi there, I have drop down enabled in the theme options and have added in the menu, a parent and child category. The child does not drop down, but it shows as a link below the menu bar and above the 1st post after you click on the parent. Again, the subcategory is there (as a link), but the menu bar does not drop down. Please help! Thanks in advance, Russell =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
cwthorpe

I am also wanting to do this - drop down menu does not seem to be working (WP 3.0, iBlogPro 4 theme) I have created menus in the WP menu functionality, but not clear how to have sub-menus integrated into Pagelines theme.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cwthorpe

OK, false alarm - I see how you do it now - just drag the sub-menu along in the menu creation panel to indent it...

Share this post


Link to post
Share on other sites
russellprisco

I see that also... actually, I don't see that anymore. I realized that I didn't have "enable drop down" checked off at first in the theme, and after I clicked on it, it went from the way it should be (one menu item underneath each other) to them being smushed together from left to right. Weird. Also, it is enabled now, and still, the drop down does not work. It does display a link for the child on the parent page once you click on the parent link (above the first piece of content and below the menu). If anyone can help me with this (I can give access to the site if necessary), I would greatly appreciate it. Thanks in advance, Russell =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Russell, What version of the theme are you using. We did do some updates late last week that should fix this problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
russellprisco

4.1.2 I will download the newer version, thank you for the response =)

Share this post


Link to post
Share on other sites
willsears

This is now an issue for me in White House Pro. HELP!!! I have the drop-down menu enabled, but the child pages don't show up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
dirkca

Using White House Pro. Same issue. Dropdown not working. Menu to child pages will show after clicking menu for the parent page once. Also, can not add custom menu item. I want to have a direct link to an external URL but it does not show up in the menue.

Share this post


Link to post
Share on other sites
mikeblogger

Hi using iBlog and just bought it today. Also having problem with dropdowns not occuring. Using White House Pro. Same issue. Dropdown not working. Menu to child pages will show after clicking menu for the parent page once.

Share this post


Link to post
Share on other sites
danake

I just bought another of your themes the iblog one because I need a dropdwon nav bar as image 1 attached in you r demo

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×