Jump to content
Sign in to follow this  
fintan

Bug with feature slides since 2.1.2 update

Recommended Posts

fintan+    1
fintan

Hi all Updated to 2.1.2 and lost the custom height on my feature slides which I restored by re-inputting pixel height and aspect ratio info in the feature controls. However when I refresh the homepage I get my 2nd slide showing for an instant in the incorrect height before the slideshow starts. Anyone else get similar? Here it is: http://eimearconyard.com/ All advise and comments very welcome - thanks! -- Fintan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
View this thread to see if it helps: http://www.pagelines.com/forum/discussion/18133/2.1.2-messed-with-my-features#Item_2

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
fintan+    1
fintan
Nice one, thanks Jenny

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
They released 2.1.3 which may be a fix for the features. Not 100% sure on that though. :)

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×