Jump to content
Sign in to follow this  
lvarnell

Template Setup not loading

Recommended Posts

lvarnell

Hello, The Template Setup area within the PlatformPro Settings will not load. I've tried in IE8 and Firefox. I recently update to latest version of PlatformPro. Any ideas? Thanks, Lynn

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Hi Lynn, Do you have PlatformPro or PlatformBase activated? May we have a link to your site? Thanks!

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
lvarnell
Nope, still not workign with PlatformBase activated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
It most likely has to do with the upgrade. Are you using the latest version of WordPress? Have you already tried deactivating your active plugins?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
lvarnell
That did the trick. When I reactivate the plugins will I have the same problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
Try re-activating one plugin at a time to see which one is the culprit. When you find it, it's best to just uninstall it.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×