Jump to content
Sign in to follow this  
davebaileymail

IE Problems - Image borders | Feature padding...

Recommended Posts

davebaileymail

I am having problems with a couple items in IE9... Been working on this for 3 hours. I have tried every suggestion I could find in the forum, but nothing has worked. Please help! 1) All active images on site have a blue border. 2) My feature sliders all have padding around edges showing a black background. The site works fine in firefox. Here is a link: http://www.saltlakecoupon.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
You are not running the latest version.

Share this post


Link to post
Share on other sites
davebaileymail
I tried to upgrade to 2.1.1... The message appeared "PageLines Framework 2.1.1 is available. Click here to setup your PageLines account." When I click on the link it asks me to submit my credentials... when I do, nothing happens. How can I upgrade to the latest version?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
when you click submit...what does it say?

Share this post


Link to post
Share on other sites
davebaileymail
It says... "Launchpad settings saved."

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
I mean just above the two input boxes, the answer from the server will be displayed there like: [quote]Successfully logged in as "sprosser" to PageLines with a secured connection. Developer edition enabled.[/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites
davebaileymail
It actually doesn't say anything different... but, this message still displays... "Please set your PageLines login credentials. No account yet? Get one now." I do have an account, and when I click on the link to "get one now" it just automatically logs me into my account on pagelines.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Your username and password definitely work: [quote]Successfully logged in as "davebaileymail" to PageLines with a secured connection. [/quote]

Share this post


Link to post
Share on other sites
davebaileymail
THANK YOU!!! Update works now... all problems fixed!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×