Jump to content
Sign in to follow this  
stano7

youtube in features

Recommended Posts

stano7    0
stano7

I am unable to add a youtube video in the features section. I have added to the "Featured Media" html section for the feature. The iframe code is . The video shows up and plays as the media for this particular feature in the "features" tab that list all of my features. I have deactivated ALL of my plugins and still am not able to get the video to show. The URL for the site is: http://urbancadence.com/home

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Hi, Have you through our documentation ? http://www.pagelines.com/wiki/How_to_Use_the_Features_Section

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
stano7    0
stano7
Yes, I have been through the documentation. Iframe code does not show video even when I add ?wmode=opaque to the code. Any ideas of what the issue would be? I have seen quite a few other questions about embedding video into features so I think this is a common issue...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
Are you putting the code in the HTML editor (not the Visual editor)?

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×