Jump to content
Sign in to follow this  
emilindricau

How to modify CSS for my Home Button to not activated never?

Recommended Posts

emilindricau

How to modify CSS for my Home Button to not activated never?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Don't know what your home button is, do you have link?

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
reBrighter [url]http://www.rebrighter.ro[/url]

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
like on Apple site

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Aha... understand please wait...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Try this: [code].main-nav li#menu-item-72.current_page_item a { background: #F5F6F7 url(images/sprite-nav-bg.png) repeat-x 0 -70px !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; box-shadow: inset 0 0 5px black !important; }[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Made a mistake... [code].main-nav li#menu-item-72.current_menu_item a { background: #F5F6F7 url(images/sprite-nav-bg.png) repeat-x 0 -70px !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; box-shadow: inset 0 0 5px black !important; }[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
It looks like the path to the sprite-nav-bg.png is wrong... Will have a look where it exactly is... I don't have iBlogPro5, but I think it resides in the /wp-content/themes/pagelines-iblogpro5/images/ folder.

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
not working

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
[code].main-nav li#menu-item-72.current_menu_item a { background: #F5F6F7 url(/wp-content/themes/pagelines-iblogpro5/images/sprite-nav-bg.png) repeat-x 0 -70px !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px black !important; box-shadow: inset 0 0 5px black !important; }[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
The selector was ok but shadow was wrong and it should not have a background image. [code].main-nav li#menu-item-72.current_menu_item a { background-image: none !important; background-color: transparent !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #888; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #888; box-shadow: inset 0 0 5px #888; }[/code] Quite some fiddling to sort out the button states. Dit this help?

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
still nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Do you have the last CSS in place, so I can take a look.

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
This is my code from Custom Code Settings CSS CSS Rules Form: body{} .main_nav, h6.site-description, .widget-title, #footer li h5 a, .subhead, .main_nav, #postauthor .subtext, .author-details, .post-nav, .current_posts_info, #secondnav { font-size: 100%; } .main-nav li#menu-item-72.current_menu_item a { background-image: none !imported; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #888; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #888; box-shadow: inset 0 0 5px #888; } .fpost .post-thumb img, .clip .clip-thumb img, .author-thumb img, attachment-thumbnail wp-post-image, .post-nav, .current_posts_info, .alignleft, .alignright, .aligncenter, #feature_slider, .post-footer{ -moz-border-radius: 7px; -webkit-border-radius: 7px; -khtml-border-radius: 7px; border-radius: 7px; !important; } .title-area h1, .title-area h2, #page .entry-title, .splash_left h1, .splash-text, .highlight-area h1, .tour-title-area h1, #content.widecolumn h1, .showcase_featured h1, h1#wiki_title { text-shadow: 0 2px 0 white, 0 3px 0 rgba(0, 0, 0, .25); } img.attachment-thumbnail {border: 4px;} .continue_reading_link { color: #555;background-color: #f1f1f1;padding: 5px 15px;-moz-border-radius:6px;-webkit-border-radius:6px;border-radius:6px; } /* Change the color when hovering over Read more */ .continue_reading_link:hover { background-color: #4E7EAF;color: white;text-decoration:none !important; } #page .c_img { background: white; padding: 4px; box-shadow: 0 2px 4px #BBB; } style.css:453 .post-meta .c_img { border-image: initial; display: block; border: 1px solid transparent; float: left; padding: 4px; max-width: 98%; border-image: initial; } div.entry_content img {border: 2px solid #000;}

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Please replace the code with this.. [code].main-nav li.menu-item-72.current_menu_item a { background-image: none !important; background-color: transparent !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #888 !important; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #888 !important; box-shadow: inset 0 0 5px #888 !important; }[/code] Please... that's thanks enough, stop it ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Also add these lines behind the previous: [code].main-nav li.menu-item-72.current_menu_item a:hover { background: #F5F6F7 url(images/sprite-nav-bg.png) repeat-x 0 -35px !important; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #666 !important; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #666 !important; box-shadow: inset 0 0 5px #666 !important; }[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
nothing

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Made some stupid typo's previously... Sorry about that... You know you have a jquery problem, it is probably a plugin that loads it's jquery code in the admin pages. Anyhow... I'm glad it is fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
Yes I know. http://www.pagelines.com/forum/discussion/17446/bad-interface Can you look into that?

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
And, what you need to modify/fix on Home Button problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
There were some typo's in the selectors I gave you. _ that should be -

Share this post


Link to post
Share on other sites
emilindricau
Help please. How to modify CSS for my Home Button to not activated never? Again!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey
Hi Emil, Your customize code should be in: Module > Editor module > Selecteaz?? modul pentru editare: > Pagelines Customize > Fi?™iere modul > pagelines-customize/style.css Your WP Super Cache is [email protected]#$ing up your site, and your menu. Please ask Simon (pross) for advice. The code to keep your Home button de-activated at all times is: [code].main_nav li.menu-item-72.current-menu-item a { -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #888; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #888; box-shadow: inset 0 0 5px #888; background: transparent; }[/code] [code].main_nav li.menu-item-72.current-menu-item a:hover { background: #F5F6F7 url(/wp-content/themes/pagelines-iblogpro5/images/sprite-nav-bg.png) repeat-x 0 -35px; -moz-box-shadow: inset 0 0 5px #666; -webkit-box-shadow: inset 0 0 5px #666; box-shadow: inset 0 0 5px #666; }[/code]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×