Jump to content
Sign in to follow this  
pznproductions

Update changed my website appearance

Recommended Posts

pznproductions

While I love updates, this one changed my web site's appearance, and I don't know how to fix it. Also, I don't have much money, but I will pay someone to fix my feature slider on my welcome page. It works perfectly on my main blog page, but that is not where I want it. I just have it there to show that it works there, http://feedthelovetv.com/blog-2/ I need it work here: http://feedthelovetv.com/welcome/ But first , I need to correct the appearance of my site. Thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pznproductions
Ok my site is back to normal. I like the updates,thanks I just need the feature issue resolved. It is an important piece to my site and I need it to work please!

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
What exactly is wrong with the feature? The http://feedthelovetv.com/welcome/ page does not work.

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny
You need to set the global settings for your features which is a new option in PageLines -> Meta.

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
pznproductions
yes I did set the mega settings, which is a great feature. It still didn't do anything, BUT , I added the share bar to my content area in my default template, which I am now using on my welcome page. For some reason the share bar shows up in my footer in a weird configuration.( vertical ) AND, with the share bar added, the feature slider works! If I remove the share bar, it stops working. Which tells me maybe the problem is something in my footer? http://feedthelovetv.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Patricia, On your homepage, you have 3 errors when viewing your homepage in the Google Chrome web dev console. This is quite possibly the reason for the errors with the your navigation not showing and sharebar. The 3 errors as far as I can see are related to Google+ and Livefyre. Would it be possible for you to disable any Google+ and Livefyre plug-in you have and see if the issue is then resolved. If that doesn't resolve the issue, please reply here and inform us.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×