Jump to content
Sign in to follow this  
cml

iBlogPro3

Recommended Posts

cml

Hello, I am not able to make any comments on the blog and when you click on a particular category it gives me a "Problem loading page". I need some help on this. Thanks, Wilbert

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

could be a plugin conflict... did you try deactivating plugins and see if it fixes?

Share this post


Link to post
Share on other sites
cml

Hello Andrew, Which plugin do you suggest that I deactivate? Do I need to deactivate them all and reactivate them? Because, I have a table plugin that has products in them. Thanks, Wilbert

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Can you back up the contents of the plug-in before deactivating? Also, I recommend deactivating one at a time so you know which one causes the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cml

Hello, Everything is working well except we still can't get the blog to work correctly. The following still aren't working: Can??™t add comments Can??™t put post in different categories Can??™t share the post All of the text goes in the title We were told to deactivate the plug-ins; however our site was live when we were told to perform this function and the product line is attached to the table plug-in. We can create you as a user so you can login to see what's going on. Please provide us an email address so we can give you the login info. Thanks, Wilbert

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

First just a link to the site will help. I'll see if I can fix by looking at the source and checking for errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×