Jump to content
Sign in to follow this  
tdarcy1124

Footer Spreading To Full Width - iBlog Pro 3

Recommended Posts

tdarcy1124    0
tdarcy1124

Whenever I have the default sidebar on a page it takes the footer and spreads it accross the entire bottom of the page as opposed to limiting it to the width of the blog.

Share this post


Link to post
Share on other sites
patrick    0
patrick

I'm having the same problem with right-column sidebar widgets on my main blog page defaulting to the bottom of the page.

Share this post


Link to post
Share on other sites
jnoh    0
jnoh

Sorry that's happening. Do you think you can supply links so that I can take a look?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

Hey guys, This is going to be a markup issue with the content in your pages, posts or even plugins. What happens is an extra or missing 'div' closing tag can make things think they should show up where they shouldn't. I recommend using Firebug for Firefox to help identify the issue. Hopefully Jeff will be able to take closer look for you guys and help you nail it quick :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
tdarcy1124    0
tdarcy1124

I found the plugin that was causing my theme to be displayed wrong. It took forever to find. Anyway, I've fixed the problem. Thanks for the help though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey    29
Jackey

I'm having the same problem with using "Billboard". What have you done to fix this problem?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jackey    29
Jackey

It seems that if I provide a header for the widget, the problem is solved...

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

With a markup problems; Its usually a problem on the 'content' side. This means that when you're adding content to pages/posts/widgets/plugins etc.. you may have left an open `

`,`

Share this post


Link to post
Share on other sites
jasonhobbs    0
jasonhobbs

I have tried all of the above and still can not get the footer to work correctly. My site is: http://jasonhobbsllc.com I turned off all the plugins, checked my widgets for open tags, and installed and tried to use Fire Bug, still nothing. Anyone have any thoughts or advice?

Share this post


Link to post
Share on other sites
nancy-nardo    0
nancy-nardo

The problem for me disappeared when I switched to the Ad-Rotate Plugin. When I tried wp125 or max banner ads footer did not format. when I took those widgets out it worked fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×