Jump to content
Sign in to follow this  
huthandr

whitehouse pro doesn't show half of the feature page in internet explorer

Recommended Posts

huthandr

Please help. We launched our site on Thursday (www.michigantruthsquad.com) and just realized now that in internet explorer it doesn't show anything under the featured item, and doesnt' show the numbers or the click box of the featured items. Please help!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
huthandr

Ok, realized it was the video code in my feature section that was causing the problem. Here is what I have, where would the error be?: <object width="610px" height="340px"><param name="movie" value="

"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="610px" height="340px"></embed>

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

It's because you forgot to close with

</object>
- so your new code should be:
<object width="610px" height="340px"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/DM0MK2QRtto"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/DM0MK2QRtto" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="610px" height="340px"></embed></object>

If you still have trouble please specify which OS and which version of IE it is. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×