Jump to content
Sign in to follow this  
lounge

IE 8 problem - no website

Recommended Posts

lounge

Hi, we are using the new platform 2.0 theme with custom sections. somehow there is no content showing on Internet Explorer 7.0 / 8.0. IE 8: http://prntscr.com/4ry39 IE 7: http://prntscr.com/4ry6b Chrome: http://prntscr.com/4ry79 there is also an 'error' appearing in the IE: Browseragent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; .NET4.0C; InfoPath.3) Time: Wed, 21 Dec 2011 20:59:31 UTC Message: Ongeldige procedure-aanroep of ongeldig argument Rule: 408 Sign: 1 Code: 0 URI: http://css3-mediaqueries-js.googlecode.com/svn/trunk/css3-mediaqueries.js Any idea's?

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic
Have you tried it in a real version of IE? Any 3rd party rendering is not going to be completely accurate.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Do you have skype? add me if you do prossorguk or email me simon@pagelines.com I have a couple of things to try

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Sources tell me this matter is resolved. Is this correct?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×