Jump to content
Sign in to follow this  
peterb

Carousel on Home page not working

Recommended Posts

peterb    0
peterb

Hi everybody, I just upgraded from EcoPro to Pagelines Frameworks. Can't get the Carousel on Home Page to appear. I've followed the Pagelines Docs to the Letter. I've tried inputting the "Carousel" in the Site Header, or only on the "Blog" part of the site. I've tried both creating a Page with the Carousel Template as per the instructions. Even tried only having the Carousel Meta settings saved within Pagelines > Special but not creating a Page with the Carousel Template. Don't know if it matters, but NextGEN gallery doesn't work on the site, if that matters at all.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
If you aren't using NextGEN, then what are you using the feed your carousel? You have to give it something to pull from. If it's a category, did you input the correct category slug in the main carousel settings? (PageLines -> Special -> Carousel Meta -> Carousel Image/Link Mode -and- Carousel - Post Category Name)

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
I wanted to use Post Thumbnails for links, not NextGEN gallery.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
Have you already uploaded the thumbnails using the "add featured image" setting in the post editor?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
I have featured images for images on all my posts, 120x120 og 150x150 thumbnails.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
Peter, Happy Holidays. Please provide a link to your site and I will take a look! Thanks!

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
Hi Rangelone and Happy Holidays. Thank you for your concern, but it seems that the problems has been solved, with me disabling (and then removing) WP Minify. I can tell, because I had an issue in another thread (http://www.pagelines.com/forum/discussion/16224/nextgen-gallery-not-working-at-all-on-frameworks) When I came back to try to reproduce the problem, then the Carousel appeared normally. All is well :) So, to you users in the future experiencing the same issues, try disabling WP Minify :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
Caching plugins are usually the first thing to disable when having an issue. ;) Thanks for letting us know!

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×