Jump to content
Sign in to follow this  
jamiewalden

Eco Pro Feature Slider Broken

Recommended Posts

jamiewalden    1
jamiewalden

Help! My feature slider has broken. I was changing something in the title and now i'm getting an error message and it screwed up my header logo. www.seespotsit.org I just upgraded to wordpress 3.3, but it was working fine after the upgrade. Then all of a sudden when working on one of the features, it broke. I also don't see any of the sidebar buttons in feature setup, just the "feature setup" button. Help!

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
What title were you changing? A feature title within the slider? It could be something that has to do with the update (even though the error didn't happen immediately).

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
jamiewalden    1
jamiewalden
The first feature title. I just deleted and reinstalled the theme, which didn't fix. Then i reset the feature settings to default. That did it. but i have to recreate from a cached version of the text. I was on 1.1.1 (shameful) and learned the hard way to back up. :) Thanks for your help tho Catrina!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny    1,327
Danny
Hi Jamie, Do you need further assistance ?

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×