Jump to content
Sign in to follow this  
robertatpulp

Soapbox doesn't work

Recommended Posts

robertatpulp

Give us a break Pagelines. Do you do any testing before release? I'm trying to clean up all the problems in my 2.0 upgrade and the soapboxes just wont function. I have twelve sets of four and cant get any of them to work. Yes, I know haw to set them up, they were working before the upgrade. I've picked up the extension from the form, activated it, placed it in my template, gave it the appropriate meta and it will not draw the page. Is anyone else having similar problems?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
Have you already tried deactivating your other plugins to see if that could be the issue?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertatpulp
The only plugins I have running provide required functionality, and worked with page lines 1.5 using soapboxes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
Hi Robert, I did a test on the soapboxes and you're correct there is something wrong with them, I couldn't get them to show at all. I have reported this for you. I'll report when I have something.

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertatpulp
For fun, I just deactivated all plugins with no joy.

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertatpulp
Please let me know soonest. That's all that's left to fix our site. I've been through every page and I assume if I add the updated plugin, they will start working again?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Update will be soon, trust me ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
The update is available now via Dashboard > PageLines > Store

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertatpulp
Sorry, I am not seeing the update. I have deleted and added back the plugin with no joy. the version remains at .2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
click 'refresh store'

Share this post


Link to post
Share on other sites
robertatpulp
I did, and I just did again. Refreshed, deactivated, deleted, insured it was gone, added back, activated, and tested. It is still not working. I'll send you credentials if you like.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Pross is working on it. I'm sorry for the delay, but we will get this resolved.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×