Jump to content
Sign in to follow this  
peterb

Double Titles with Google+, on EcoPro + WP SEO

Recommended Posts

peterb    0
peterb

Hi guys, I'm having a hard time with posting to Google+, as I always get double titles. Apparently, this is some behavior that is a result of the WP SEO plugin by Yoast. If anyone is in doubt of what I'm talking about, it's this: cmca.png A solution was posted in the WordPress support forum: Double page names, but that did not work for me. I'm using EcoPro, and of course WP SEO. I don't want to disable the SEO, because I feel it's doing its job for me quite well.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
Have you considered deactivating WP SEO temporarily to see if this resolves the problem? Also, could you try activating Twenty Ten theme with the WP SEO activated and see if the problem still happens. I suspect it will. Please reply when you know.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
I solved this thingy. I knew it would disappear if I would disable WP SEO (which I didn't want to do). I also had WP OGP for Facebook activated, which is uneccessary since WP SEO implements it. That caused those duplicates.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Jenny    33
Jenny
You have to correct your settings in WP SEO. There is a section specifically for titles. If you have another SEO plugin installed, you have to delete it is it may be applying changes also. If you have further issues, it is recommended to contact the plugin author(s).

Jenny :: Web designer at Simple Mama (follow me at @simplemamacom)

Check out Share Me, a social sharing add-on for DMS that is super simple to set up.

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
The settings for Titles are, and have always been, as follows. [img]http://dl.dropbox.com/u/560795/Screenshots/oaa6.png[/img] I'm pretty sure that WP-OGP was the culprit.

Share this post


Link to post
Share on other sites
peterb    0
peterb
That's exactly what I'm doing. But thank you for the confirmation. Also great that this be noted for users who might encounter these problems later on.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×