Jump to content
Sign in to follow this  
mortenv

How do I remove the grey lines in Platform Pro?

Recommended Posts

mortenv

When entering a post, is there a to remove the grey line above the post where it says <- Previous Post - Next Post-> and the line under picture near the comments? It's the lines that only appear after you enter it. Tried to search for it but couldn't find any answer. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic
The Previous-Next post thing is a section called Post Navigation, that can be removed from Template Setup -> Single Post Content Area. As to the second line, i'm not sure what you mean, could you post a screenshot or your website?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
Thanks, the grey lines and navigation on top is now removed. Only thing left is the buttom grey line. Here's a pcture of the problem. [URL=http://imageshack.us/photo/my-images/208/greyline.jpg/][IMG]http://img208.imageshack.us/img208/4084/greyline.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
You see it on the buttom f you click one one the images. http://funnyvikingz.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dominik
delete padding: 8px 18px 8px; in .post-footer ??? perhaps this will break some other stuff?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
I don't know if it will effect other things, so I will leave it and wait for someone that knows. Thanks for the reply though.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kate
I'm not seeing this on the site... did you get it figured out?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
Have you adjusted the screen contrast? Because it's hard to see. What browser do you use?

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
Btw. you need to click the picture to enter the post, then scroll to the buttom.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
That appears to come from a plugin called Sharebar. Deactivate the plugin and see if the condition disappears. If that's the case, then you need a different plugin for the same purpose Sharebar performs or need to address that bar with the plugin author. Make sure that when you deactivate the plugin, you do a hard refresh of your site so it clears the cached version. On a Windows based machine, hold the Shift and press F5. Then click one of your images and if the bar doesn't appear, then it was the plugin.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
mortenv
Yes it was active through Platform Pro! Gone now, thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×