Jump to content
Sign in to follow this  
geographyblog

Feature slider navigator is broken!

Recommended Posts

geographyblog

I have had this problem in the past, but it has previously fixed itself however this time it won't. If you look at my website www.geographyblog.eu you will see the feature slider on the home page, however, it doesn't show the navigation bar. Any help would be greatly appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
Can you tell me if the settings for the Feature Slider have been changed? New plugins added? New sliders?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
geographyblog
No plugins have been added, and only some of the settings within the Platform pro menu have been altered, (transition speed, timeout and height)

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic
This is being caused by markup errors on the page, probably in the one of the Features. See your validation here: http://validator.w3.org/check?verbose=1&uri=http://geographyblog.eu/wp/ You will need to go into each feature and check very closely for markup errors.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×