Jump to content
Sign in to follow this  
hjdtourism

Transition effect on feature slider

Recommended Posts

hjdtourism    0
hjdtourism

I have 6 slides set in the feature slider in Whitehouse Pro. Everything had been working OK. Today I noticed there is no transition effect when changing from slide 4 to 5. All others work properly. I tried several different effects but none worked between slide 4 & 5. There is nothing entered on the slides but title, text, media & name. URL: www.hazlehurst-jeffdavis.org Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic    6
kastelic
Strange, I am seeing the same "slide from left" effect on all slide transitions including from 4 to 5. Did you get this figured out? What browser are you on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
hjdtourism    0
hjdtourism
Google Chrome. I checked the site in IE and all the transitions worked normally

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob
I looked in Chrome, and it was just a bit slow from 4 to 5, but it transitioned normally. What's the file size of the images in 4 and 5? Are the images scaled down or the proper size to fit? Finally, are the images all on your server or are they linked from elsewhere?

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×