Jump to content
Sign in to follow this  
brewha51

Adding a form in StationPro

Recommended Posts

brewha51    0
brewha51

I had trouble when I was uploading my plugins, and to be honest I couldn't find the "cforms II" plugin so now I can't find the plugin at all. I'm trying to input a simple contact form on a contact page so hopefully this can be an easy fix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew    201
Andrew

did you get Cforms installed? I don't understand what you mean by couldn't find..

Share this post


Link to post
Share on other sites
brewha51    0
brewha51

I did get the problem fixed, thank you. I now have a new problem. My feature page somehow has lost it's navigational page arrows in the header. www.theiconbarbershop.com I was inserting a new picture and I don't know if it's something that I did, or what. The picture that I was uploading and coding in seems to be fine. Any ideas?

Share this post


Link to post
Share on other sites
brewha51    0
brewha51

correct that from "page arrows" to "page numbers"

Share this post


Link to post
Share on other sites
brewha51    0
brewha51

Fixed! FYI, it was the Events calendar in the plug-ins that was causing the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×