Jump to content
Sign in to follow this  
marymancini

WhiteHouse Pro Features and Feature Boxes Restoring to Defaul all Willy-nilly

Recommended Posts

marymancini

My Whitehouse Pro theme keeps reverting to the Feature and Feature Box "Default" images and text taht come with the theme. I keep reentering them but they do not stick. Is there anything that could be suggested as to why this may be happening? This revert to default content is ONLY happening with the Feature page. All of my blog and static pages are fine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Andrew

how often is this happening? which browser are you using? Also, which host are you on?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marymancini

It's happening almost every other time I click "save." I am using Firefox 3.5.9. I am using a local hosting provider and I have them checking any changes they made to their database setting today.

Share this post


Link to post
Share on other sites
cmunns

Mary, Have you heard back from your hosting provider?

Share this post


Link to post
Share on other sites
marymancini

I just heard back and they said that nothing on their server changed or "or anything that was related to this near the time of the database issue." Any thoughts from your end?

Share this post


Link to post
Share on other sites
bryan-hadaway

"Local" host makes me wonder how good the quality of their servers are? Find out from them if you're on a Windows or Linux server, if Windows this could be the culprit. Thanks, Bryan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×