Jump to content
Sign in to follow this  
create180design

JS error with theme

Recommended Posts

create180design    1
create180design

Hi there! I have installed the Events Manager Pro plugin to my site after some due diligence in research on your site and saw that it should function properly. However, after speaking with Events Manager Support, they are saying there is a JS error with the theme "Hi, you??™ve got some problems with your theme from the looks of it. I see two JS errors, one by your theme and another possibly by a js loaded by your theme for some reason (which you uploaded)." I am in desperate need of help on this and what I need to do as I am not a developer. My PayPal link will not work for booking an event or the pay offline link. I know this is not your plug-in but it is your theme I'm using that seems to be causing the errors. Any help on this will be appreciated tremendously.

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design
Hi Catrina, I have now deactivated all plugins and still the same problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design
http://susanconstantine.com/create180/

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design
Yes, they just added to their comment that it has to do with the cufon fonts: "it??™s related to cufon scripts, meaning it??™s something to do with fancy fonts you may be using in your theme." I did upload a custom cufon font and followed the instructions as best as I could but apparently missed a step?? I'll try removing the cufon font and see.

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design
oh man, I just deleted the cufon fonts JS files that I uploaded and the CSS code I added in that custom css sections and still no change.

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina    103
catrina
Hm, I'm not certain how to approach this if plugins have already been deactivated. I'm probably missing something else. Perhaps someone else has better insight...?

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
create180design    1
create180design
I think I got it to work now. I forgot to remove the "use cufon" in the Platform Pro settings. I wish I know how to do the cufon font properly- it really made a difference. Thank you!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×