Jump to content
Sign in to follow this  
drwatson

Link question

Recommended Posts

drwatson

Hi, i have a finish project with a small link show problem. The permalink structure is activated. The mistake is that the blog called in the url blog-2, but the customer will have an absolute url without -2 I have checked is there another post blog site with 1 but i didnt find out. could i change this link to only blog? http:// URL removed by user request thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
You obviously have a page, a tag or post called "blog" on your site. Removing the -2 defaults back to blog-2. If you make blog-2 a static home page, it should just show the URL without blog-2... also, without blog.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
drwatson
sorry i don't understand, maybe we have a language barrier. How could i find out where is this "blog" site? I doesnt find it. When i open http:// URL removed by user request Im confused about this. Do you have any idea to solve this problem? Thanks you!

Share this post


Link to post
Share on other sites
drwatson
i solved the problem. i don't know why, but i edit only the permalink, (i have done this before but no results) and now the url looks good. thanks! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×