Jump to content
Sign in to follow this  
karstenkneese

jquery conflict with pointelle slider?

Recommended Posts

karstenkneese    0
karstenkneese

Hi guys, I've installed the pointelle slider plugin on this website http://www.macht-in-unternehmen.de/, but it's not working well with the IE and Safari browsers. Now in the pointelle support forum I've received this answer regarding this problem:

Can you please comment/remove the below line from the footer.php (I guess it should be there) of your active theme (PlatformPro) ? You can include it once the testing is done. type='text/javascript' src='
(Note: I have not included ???script??™ tags, as they would not be displayed here in the code. So please comment/remove the complete line with the ???script??™ tag) This JS is a very old version, and I guess it would not be compatible with the current version of jquery.js that comes along the latest version of WordPress.

How does that sound to you? I've been looking for the code mentioned above bute can't find it. Do you have any idea? Thanks a million. Karsten

Share this post


Link to post
Share on other sites
kastelic    6
kastelic

Remove the navigation section from your Header template in Template Setup. This will remove the call to the javascript, since its part of the nav section.

Share this post


Link to post
Share on other sites
karstenkneese    0
karstenkneese

Hi, thanks for your fast reply. Removing the nav section doesn't solve the problem, and besides that I'd like to keep the navigation where it is. Well, I've removed it for testing anyways and crossposted this to the pointelle support forum. Let's see what happens. :) Regards. Karsten

Share this post


Link to post
Share on other sites
fkpress    0
fkpress

hi karsten, i am having the same problem with royalslider. it is not showing up anyway. as i look at your side: you got managed your problem - but how? :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

@fkpress, I'm not confident that you'll get a reply to this. So, I'm going to recommend you open your own topic describing your problem with royalslider. Thank you for your kind cooperation in this.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob    547
Rob

The topic was marked as resolved.


Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

  • Similar Content

    • janpeeters
      By janpeeters+
      Over the last month I had extensive communications with the developer of the (premium) Anything Boxes section (in Pagelines store) (Adam Munns) and the developer of the WP Polylang Multilingual plugin (Frederic Demarle).
       
      This was because the following problem occurred:
      Anything Boxes showed all posts of two languages (Dutch and English) on the respective static frontpages for each language. It should of course have filtered posts for Dutch language on the Dutch frontpage and English on the English frontpage.
       
      The solution to this problem was simple in the end. When duplicating a page for use in another language the settings for Anything Boxes were not copied to the new page and I should have set these settings manually again on the new page. I wasn't aware of this, but it makes sense. Because of this the pages didn't know how to differentiate between posts from different languages.
       
      The dev of Polylang told me that Polylang is currently smart enough to synchronize metas like Featured images and page templates but it does not work out of the box with metas created by plugins and themes but (according to Frederic) it is rather easy to add them in the list using the filter 'pll_copy_post_metas'.
      He mentions that he is not sure that these 'PageLines Meta Settings' are stored in post meta but that would make sense according to him. He asks if the Pagelines dev team will be interested to support this feature in the future.
       
      I'm also wondering if you will consider adding Polylang translation support for manually editable strings like the 'Read more…' strings in Pagelines Settings.
       
      Well that's of course up to you but I thought to let you know to be able to take this into consideration. I also post this for other users in case they experience the same kind of trouble and are looking for an answer.
       
      Best regards,
      Jan Peeters
    • bankrollbuilder
      By bankrollbuilder
      I used a custom hook to put a banner ad in my header. It works but its not in the right position. it is centered and above my logo and I would like to float it to the right of my logo in the header. heres the link: http://shaboopie.com/shaboopie-wp/free-logos-pg1/

      thanks.

      Dan B.
    • starlit
      By starlit
      Can one have two hero sections on one page?

      I want a landing page which leads/advertises two subpages.

      Or is there another option?

      Please help.

      THANK YOU
    • hutruk
      By hutruk
      Hi!

      I am using the shortcodes for tabs, as described in the documentation.

      When I insert the following code:


      [pl_tabs][pl_tabtitlesection type="tabs"] [pl_tabtitle number="1"]Title 1[/pl_tabtitle] [pl_tabtitle number="2"]Title 2[/pl_tabtitle] [/pl_tabtitlesection] [pl_tabcontentsection] [pl_tabcontent active="yes" number="1"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [pl_tabcontent number="2"] Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit [/pl_tabcontent] [/pl_tabcontentsection] [/pl_tabs]

      I get a strange output (in the attachment).

      Any ideas?

      Thanks in advance!

    • MooiWeb
      By MooiWeb
      Hello,

      I would like to align my qtranslate with my breadcrumb so that the flags are on the same hight.
      I'm aware of putting a code in the custom css and tryed severall codes from your site but for now, no succes

      The site i'm working on is http://nieuw.vazdias.nl

      Thx,
      Edwin



×