Jump to content
Sign in to follow this  
motionltd

I keep losing my posts!

Recommended Posts

motionltd

Hi guys, I am having a strange problem. I've search the forum and can't find a similar problem. Any help would be greatly appreciated. I keep losing all my posts bar 2. And all categories. Then I log in to WP Admin. I see 0 posts, 0 pages 0 everything in the Right Now pane. I click on All Posts and then I see all my posts. From that point on I click back to the site front end and all posts appear again. But only in that browser. If I check in another browser and still posts missing. It seems that the only way to view the posts in each browser is to go through this procedure. Login to admin, view all my posts there, then click back into the front end. Plus, this happens every day. Maybe its a server setting thats rest every night? Or a browser setting! I am using Safari and Firefox on a mac. Can you guys see the complete site? See here, the top image is the site with missing posts, the bottom is the site will all its posts present and correct. Cheers Ben Image1.pngImage2.png


Ben

motionltd.com

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Site looks fine from the outside.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×