Jump to content
Sign in to follow this  
thelobbyist

Share Post via Twitter, no post title?

Recommended Posts

thelobbyist

If someone on my site clicks the Twitter share icon at the bottom of the post, it just opens a temp twitter window with a link to the post. There is no post title or anything. So if someone shared the post and didn't edit it themselves there would be no description/title of the link. Is this being looked at?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina
If you want to use an alternative Twitter share link, it's possible with a plugin. There are many to choose from here: http://wordpress.org/extend/plugins/search.php?q=twitter+post+share&sort=

Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
thelobbyist
Hi Catrina, Nah... the fit and finish won't be the same I don't think. I would just think that when that button is clicked there could be a code implemented to make a call for the title and the link instead of just the link.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Rob
I've bumped this up the line for a solution.

Former PageLines Moderator, Food Expert and Raconteur

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
I have a fix for this, but it means editing a core file, email me simon@pagelines.com if you'd like to try it.

Share this post


Link to post
Share on other sites
thelobbyist
Pross, I shot you an email, but never heard back. Any word on a solution for this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Danny
I have just tested the twitter link and its working. Below is a link from your site! http://twitter.com/intent/tweet?source=webclient&text=My+total+lack+of+faith+in+GOP+after+CNN+debate+-+http%3A%2F%2Fpln.so%2F1WOd

Please search our forums, before posting!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Simon
Whats the url of the site in question? This was added in 1.5.3

Share this post


Link to post
Share on other sites
thelobbyist
Perfect. I had not seen this was fixed in the update. Thanks for pointing that out!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×