Jump to content
Sign in to follow this  
weltraumaffe

Adding Facebook Like Button next to Headline

Recommended Posts

weltraumaffe

Hi, I'm using a facebook plugin called "simple facebook connect" (sfc). With this plugin it's possible to add the like button with a simple shortcut ("sfc_like_button"). Now i want to add the button next to the headline on a single post, but i dont know how to to this with PlatformPro (Base). Can s.o. help me?

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

yes, but i don't really got it... i'm not a webdesigner and don't know so much about this, perhaps you can give me a detailed answear.

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

my biggest problem is how to integrade the XFBML code into a hook. Can u explain this?

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

sfc_like_button <- Is this the complete piece of code that's supposed to be added?


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

actually i'm trying it with this code:

Share this post


Link to post
Share on other sites
catrina

Ah, okay, then that code can be inserted inside the hook. For example:

add_action('pagelines_loop_post_header_start', 'add_fb_like');
	
	// function name
	function add_fb_like(){
	// This hook adds the websafe shield icon to the header of your theme. The class referenced in the link can be seen in the style.css
	// and is the image from the CSS is placed in the images folder
	?>
	
<?php } // end function[/code]

The hook is pagelines_loop_post_header_start because of the location of the FB like and the function's name is add_fb_like so that it's easy to identify as the code you're using to add the FB like button.


Please read the docs before posting. Please do not private message me unless I ask you to.

Designer | Catrina Dulay

Founder | Catrina and Mouse

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

hm... i tried your code but nothing happened :-(

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

seems the script section is the problem...

Share this post


Link to post
Share on other sites
weltraumaffe

ok, got it... the plugin and the custom code produced the mistake! solved! And big thanks!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

Sign in to follow this  

×